Την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011, διοργανώνεται Φεστιβάλ από την Ομάδα Δράσης Νέων με Αναπηρία, η οποία αποτελείται από μέλη του προγράμματος Αυτονομία και Επικοινωνία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής , Αλληλεγγύης & Δημόσιας Υγείας Καλαμαριάς και συνεργάζεται με μεταπτυχιακούς και προπτυχιακούς φοιτητές του τμήματος Ψυχολογίας του ΑΠΘ. Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στην πλαζ Αρετσού, δίπλα στο Δημοτικό Αναψυκτήριο, μετά τις 19:00 και θα περιλαμβάνει συναυλίες νεανικών συγκροτημάτων: Cambaret Balcan, Three Seasons & Return to Litany .
Η Ομάδα Δράσης μέσω αυτού του Φεστιβάλ διεκδικεί τα δικαιώματα των ανθρώπων με αναπηρία, έχοντας ως στόχο την μετάδοση του μηνύματος της ισότητας και την καταπολέμηση της προκατάληψης απέναντι στην διαφορετικότητα.
Η εκδήλωση αυτή θα αποτελέσει τόπο συνάντησης της νεολαίας του Δήμου μας και των αποκλεισμένων πολιτών με αναπηρίες, με στόχο την ευαισθητοποίηση και την κινητοποίηση της κοινότητας της Καλαμαριάς στον αγώνα της διεκδίκησης των δικαιωμάτων των αναπήρων και στην άρση του κοινωνικού αποκλεισμού.
Σας προσκαλούμε να στηρίξετε τη δράση μας με την παρουσία σας στο Φεστιβάλ.

Με εκτίμηση

Ομάδα Δράσης Αναπηρίας Καλαμαριάς

 

 


Νέα του Blog

Το αδύνατο που έγινε δυνατό

20.02.2017 | Slider
Εμφανίσεις: 4050