ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012, ΣΤΙΣ 10.00 πμ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΨΝΑ

Την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012 πραγματοποιήθηκε ανοικτή συνάντηση της πρωτοβουλίας  με συμμετοχή χρηστών υπηρεσιών ψυχικής υγείας, εργαζόμενων στις στεγαστικές δομές ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης, εκπροσώπων συλλογικών και συνδικαλιστικών οργάνων και άλλων ενδιαφερόμενων.

Κοινός τόπος η διάθεση να εμποδιστεί με κάθε τρόπο ατομικά και συλλογικά η καταλήστευση των συντάξεων των φιλοξενούμενων στις δομές ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης. Το κοινό νήμα που συνδέει τις ζωές των ανθρώπων που εργάζονται και αυτών που ζουν σε αυτές θα αντέξει και θα δυναμώσει. Κρίθηκε αναγκαίο να ανοιχτεί το θέμα σε πολύ περισσότερο κόσμο, να ζητηθεί η συμπαράσταση δικηγόρων και να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι από τους άμεσα ενδιαφερόμενους.

Εν μέσω εκλογικών συζητήσεων και λίγο πριν τις καλοκαιρινές άδειες είναι σημαντικό το θέμα να μην ξεχαστεί αλλά αντίθετα να οργανωθεί από τώρα και πριν τις όποιες προσπάθειες ευρείας εφαρμογής του νόμου ένα μέτωπο αντίστασης και ανυπακοής απέναντι σε ένα νόμο όχι μόνο ανήθικο και αντισυνταγματικό αλλά και ορόσημο της πιο προχωρημένης κρατικής αναλγησίας, που δε διστάζει να θυσιάσει τους πιο αδύναμους προκειμένου να ικανοποιήσει τους τοκογλύφους δανειστές.

Για το λόγο αυτό καλούμε σε νέα διευρυμένη συνάντηση την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012 στις 10:00 στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων - κτίριο υποστηρικτικών υπηρεσιών του Ψ.Ν.Α.

 

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ


Magazine - Other articles

Νέα του Blog

Το αδύνατο που έγινε δυνατό

20.02.2017 | Slider
Εμφανίσεις: 4050